Brunarica Alice

Brunarica Alice
Brunarica 52.500€ - Bungalov
KH-796 70 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Alice je 70 m2 velik bungalov razgibanih oblik, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je seveda mogoče nameniti otroški sobi ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 84.000 EUR
Četrta faza: že od 68.250 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 52.500 EUR

Cena za brunarico Alice vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Alice je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Po želji naročnika je mogoča nič energijska ali +energijska izvedba.

Za Vas vizualiziramo drugačno razporeditev posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo orientacijo in velikost. Kljub temu, da je Alice izvedena kot brunarica, jo po potrebi strokovno ponovno narišemo kot privlačno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta brunarica pisana na kožo, a občinski prostorski načrt – OPN ne dovoljuje postavitve takšne hiše, včasih zaradi višine slemena, razmerij stranic hiše ali zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Pišite nam, za vsak gradbeni izziv obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Alice

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO