Brunarica Allison

Brunarica Allison
Brunarica 114.000€ - Moderna
KH-709 104 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična brunarica Allison je 104 m2 velika moderna hiša z ravno streho razgibane oblike, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je modro nameniti otroški sobi ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 176.400 EUR
Četrta faza: 145.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 114.000 EUR

Cena za brunarico Allison vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Allison je odlično toplotno izolirana, energetsko učinkovita brunarica. V kolikor je potrebno, je mogoča energijsko nevtralna ali plus energetska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zmodeliramo drugačno velikost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo funkcionalnost ali razporeditev. Kljub temu, da je Allison vizualizirana kot brunarica, jo z našo ekipo oblikovalcev zasnujemo v do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno brunarica Allison, in nobena druga, najbolj všeč, vendar občinski prostorski načrt preprečuje postavitve takšne hiše na Vaši parceli, najsibo zaradi naklona strehe, dimenzij osnovne plošče ali zaradi gradbenih odprtin? Obrnite se na nas, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Allison

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM