Brunarica America

Brunarica America
Brunarica 39.000€ - Klasična
KH-674 52 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica America je 52 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo s kuhinjo. Poljubno od dveh sob za spanje je mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, s čimer pridobimo še kakšen kvadratni meter več.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 62.400 EUR
Četrta faza: že od 50.700 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 39.000 EUR

Cena za brunarico America vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
America je izvrstno toplotno izolirana, energetsko učinkovita brunarica. Z doplačilom je možna nič energijska ali plus energijska konstrukcija.

Po želji zasnujemo drugačno velikost individualnih prostorov, kot tudi njihovo število ali orientacijo. Četudi je America konstruirana kot brunarica, jo z našim timom oblikovalcev ponovno narišemo kot arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta brunarica, in nobena druga, najbolj všeč, a žal OPN (občinski prostorski načrt) prepoveduje izdelavo tovrstne hiše, pa naj bo zaradi vrste strešne kritine, dimenzij osnovne plošče ali pa celo zaradi členitve fasad? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica America

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO