Brunarica Amity

Brunarica Amity
Brunarica 134.800€ - Klasična
KH-211 156 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Amity je 156 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnega tlorisa, s štirimi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih sob za spanje je vsekakor mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 212.800 EUR
Četrta faza: 181.600 EUR
Zunaj gotova hiša: 134.800 EUR

Cena za brunarico Amity vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Amity je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj pasivna brunarica. Po želji naročnika je možna energijsko nevtralna ali +energijska zasnova.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zmodeliramo drugačno obliko individualnih prostorov, kakor tudi njihovo funkcionalnost ali število. Navkljub temu, da je Amity konstruirana kot brunarica, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi arhitekti zasnujemo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno Amity, in nobena druga, najbolj všeč, a prostorski načrt ovira grajenje tovrstnih objektov, najsibo zaradi usmeritve slemena strehe, tovrstne višine stavbe ali pa gradbenih odprtin? Kontaktirajte nas, Vašo sanjsko hišo je zagotovo mogoče prilagoditi zahtevam OPN-a.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Mansarda

Video
  • Mansardna brunarica Amity
    Mansardna brunarica Amity

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

TO HIŠO LAHKO PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM

Izjava o posredovanju podatkov *

Loading...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..