Brunarica Annette

Brunarica Annette
Brunarica 39.000€ - Bungalov
KH-443 52 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Annette je 52 m2 velik bungalov pravokotnega tlorisa, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je na vsak način mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 62.400 EUR
Četrta faza: že od 50.700 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 39.000 EUR

Cena za brunarico Annette vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Annette je izvrstno termoizolirana, energetsko učinkovita brunarica. V kolikor je potrebno, je možna povsem pasivna ali plus energijska konstrukcija.

Za Vas optimiramo razporeditev posameznih prostorov, kot tudi njihovo orientacijo in funkcionalnost. Navkljub temu, da je Annette načrtovana kot brunarica, jo radi predelamo v dih jemajočo masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta hiša Annette pisana na kožo, a občinski prostorsk akt ne omogoča izdelavo takšne hiše, pa naj bo zaradi oblike strehe, dimenzij tlorisa ali zaradi neskladja z okolico? Kontaktirajte nas, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Annette

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO