Brunarica Audrey

Brunarica Audrey
Brunarica 71.250€ - Bungalov
KH-642 95 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Audrey je 95 m2 velik bungalov pravokotnih dimenzij, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je na vsak način mogoče koristiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 114.000 EUR
Četrta faza: že od 92.625 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 71.250 EUR

Cena za brunarico Audrey vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Audrey je odlično toplotno izolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Z doplačilom je možna energijsko nevtralna ali plus energetska postavitev.

Z veseljem vizualiziramo drugačno velikost posameznih sob, kot tudi njihovo odprtost ali orientacijo. Brez obzira na to, da je Audrey modelirana kot brunarica, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi oblikovalci ponovno narišemo kot izjemno privlačno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta hiša Audrey pisana na kožo, vendar urbanistnični plan ne podpira grajenje takšnega objekta, najsibo zaradi naklona strehe, etažnosti objekta ali zaradi gradbenih odprtin? Obrnite se na nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Audrey

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO