Brunarica Belva

Brunarica Belva
Brunarica 15.000€ - Tiny house
KH-118 20 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Belva je 20 m2 velik tiny house pravokotnih dimenzij, z eno sobo za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 24.000 EUR
Četrta faza: že od 19.500 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 15.000 EUR

Cena za brunarico Belva vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Belva je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska brunarica. Po želji naročnika je možna nič energijska ali +energijska izvedba.

Z veseljem zmodeliramo drugačno velikost individualnih prostorov, kot tudi njihovo število in orientacijo. Kljub temu, da je Belva zasnovana kot brunarica, jo z našimi nadarjenimi oblikovalci zasnujemo v do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta hiša Belva zelo všeč, vendar pravilnik o občinskem prostorskem načrtu ne predvideva gradnjo tovrstnih objektov, bodisi zaradi nagiba strehe, etažnosti objekta ali pa celo zaradi neskladja z okolico? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Belva

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO