Brunarica Bernice

Brunarica Bernice
Brunarica 42.000€ - Klasična
KH-857 56 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Bernice je 56 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je mogoče uporabljati za otroško sobo ali npr. kot pisarno. Mansarda se lahko loči, pri čemer pridobimo eno mini sobico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 67.200 EUR
Četrta faza: že od 54.600 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 42.000 EUR

Cena za brunarico Bernice vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Bernice je odlično termoizolirana, skoraj pasivna brunarica. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali +energijska gradnja.

Po potrebi zmodeliramo drugačno velikost individualnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev in število. Četudi je Bernice konstruirana kot brunarica, jo na osnovi Vaših zahtev z našim timom oblikovalcev zasnujemo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno brunarica Bernice pisana na kožo, žal pa veljavni prostorski načrt ne podpira postavitve tovrstnih objektov, včasih zaradi barve kritine, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Pišite nam, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Bernice

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO