Brunarica Candace

Brunarica Candace
Brunarica 36.000€ - Klasična
KH-321 48 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Candace je 48 m2 velika klasična večkapnica v obliki črke L, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje bo možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 57.600 EUR
Četrta faza: že od 46.800 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 36.000 EUR

Cena za brunarico Candace vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Candace je odlično toplotno izolirana, skoraj pasivna brunarica. V kolikor je potrebno, je možna nič energijska ali plus energetska postavitev.

Po naročilu zrišemo drugačno razporeditev posameznih sob, kot tudi njihovo orientacijo ali obliko. Kljub temu, da je Candace konstruirana kot brunarica, jo za Vas z našimi talentiranimi arhitekti zmodeliramo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta brunarica Candace najbolj všeč, vendar odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN ovira gradnjo tovrstnih objektov, bodisi zaradi barve kritine, dimenzij etaž ali zaradi oblike fasade? Obrnite se na nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Candace

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO