Brunarica Cece

Brunarica Cece
Brunarica 80.600€ - Klasična
KH-324 124 m2 5 Spalnic 2 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna brunarica Cece je 124 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s tremi spalnicami, dvema kopalnicama in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je na vsak način mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 124.000 EUR
Četrta faza: že od 105.400 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 80.600 EUR

Cena za brunarico Cece vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Cece je izvrstno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita brunarica. Po dogovoru je možna energijsko nevtralna ali +energijska postavitev.

Po potrebi vizualiziramo drugačno orientacijo posameznih prostorov, kot tudi njihovo velikost in odprtost. Navkljub temu, da je Cece ustvarjena kot brunarica, jo po potrebi z našimi nadarjenimi arhitekti vizualiziramo kot do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno Cece zelo všeč, vendar občinski prostorski načrt – OPN ne predvideva postavitve takšnega objekta, najsibo zaradi barve kritine, dimenzij tlorisa ali pa celo zaradi oblike oken? Kontaktirajte nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Cece

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO