Brunarica Celestia

Brunarica Celestia
Brunarica 51.000€ - Klasična
KH-369 68 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Celestia je 68 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je na vsak način možno nameniti za otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 81.600 EUR
Četrta faza: že od 66.300 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 51.000 EUR

Cena za brunarico Celestia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Celestia je izjemno dobro termoizolirana, energetsko učinkovita brunarica. Z doplačilom je možna povsem pasivna ali plus energijska zasnova.

Za Vas spremenimo razporeditev posameznih prostorov, kakor tudi njihovo velikost in funkcionalnost. Čeprav je Celestia prikazana kot brunarica, jo z našo ekipo oblikovalcev predrugačimo v sanjsko masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta brunarica, in nobena druga, najbolj všeč, a prostorski načrt ne zajema izdelavo tovrstne hiše, pa naj bo zaradi naklona strehe, višinskega razmerja stavbe ali zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Pišite nam in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Celestia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO