Brunarica Cherish

Brunarica Cherish
Brunarica 48.000€ - Klasična
KH-720 64 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Cherish je 64 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, z eno sobo za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 76.800 EUR
Četrta faza: že od 62.400 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 48.000 EUR

Cena za brunarico Cherish vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Cherish je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Z doplačilom je možna nič energijska ali plus energetska gradnja.

Po potrebi zmodeliramo drugačno funkcionalnost posamičnih sob, kot tudi njihovo orientacijo ali velikost. Četudi je Cherish zmodelirana kot brunarica, jo po želji z veseljem zmodeliramo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ta brunarica všeč, a žal veljavni prostorski plan preprečuje postavitve tovrstnih hiš, naprimer zaradi višine slemena, višinskega razmerja stavbe ali pa členitve fasad? Kontaktirajte nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Cherish

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO