Brunarica Colombia

Brunarica Colombia
Brunarica 18.850€ - Tiny house
KH-222 29 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Nadstropna brunarica Colombia je 29 m2 velik tiny house pravokotnih dimenzij, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo s kuhinjo. Katerokoli od dveh spalnic je smiselno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 29.000 EUR
Četrta faza: že od 24.650 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 18.850 EUR

Cena za brunarico Colombia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Colombia je izvrstno toplotno izolirana, skoraj pasivna brunarica. Po želji naročnika je možna energijsko nevtralna ali +energijska gradnja.

Po potrebi zmodeliramo drugačno velikost posameznih sob, kakor tudi njihovo razporeditev ali funkcionalnost. Četudi je Colombia konstruirana kot brunarica, jo po želji z našimi nadarjenimi arhitekti zmodeliramo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno Colombia najbolj všeč, vendar občinski prostorsk akt prepoveduje postavitve tovrstne hiše, najsibo zaradi barve strehe, dimenzij etaž ali zaradi oblike oken? Pišite nam, Vašo sanjsko hišo je zagotovo mogoče prilagoditi zahtevam OPN-a.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Colombia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO