Brunarica Concordia

Brunarica Concordia
Brunarica 159.600€ - Klasična
KH-138 187 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Concordia je 187 m2 velika klasična dvokapnica razgibane oblike, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 253.100 EUR
Četrta faza: 215.700 EUR
Zunaj gotova hiša: 159.600 EUR

Cena za brunarico Concordia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Concordia je nadvse kakovostno toplotno izolirana, energetsko učinkovita brunarica. Po dogovoru je možna povsem pasivna ali +energijska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu optimiramo obliko posameznih sob, kot tudi njihovo velikost in funkcionalnost. Brez obzira na to, da je Concordia zasnovana kot brunarica, jo strokovno spremenimo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta hiša pisana na kožo, vendar prostorski načrt občine – OPN ne omogoča postavitve tovrstnih hiš, bodisi zaradi oblike strehe, tovrstne višine stavbe ali pa celo zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Concordia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM