Brunarica Debby

Brunarica Debby
Brunarica 122.000€ - Klasična
KH-464 112 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Debby je 112 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnih dimenzij, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je na vsak način mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 189.200 EUR
Četrta faza: 155.600 EUR
Zunaj gotova hiša: 122.000 EUR

Cena za brunarico Debby vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Debby je nadvse kakovostno toplotno izolirana, energetsko učinkovita brunarica. Glede na individualne potrebe je možna nič energijska ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po želji zasnujemo drugačno velikost posameznih sob, kot tudi njihovo funkcionalnost in razporeditev. Četudi je Debby zmodelirana kot brunarica, jo za Vas z našimi nadarjenimi oblikovalci prilagodimo v krasno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ta brunarica všeč, žal pa občinski prostorsk akt ne dovoljuje grajenje tovrstnih objektov, včasih zaradi nagiba strehe, višine objekta ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Pišite nam in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Debby

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM