Brunarica Doris

Brunarica Doris
Brunarica 60.000€ - Klasična
KH-574 80 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična brunarica Doris je 80 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne oblike, z dvema spalnima prostoroma, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo. Katerokoli od dveh spalnic je mogoče koristiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno. Mansarda se lahko pregradi, s čimer pridobimo eno nizko spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 96.000 EUR
Četrta faza: že od 78.000 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 60.000 EUR

Cena za brunarico Doris vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Doris je izjemno dobro termoizolirana, skoraj nič-energijska brunarica. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali plus energetska konstrukcija.

Po naročilu zrišemo drugačno razporeditev individualnih sob, kakor tudi njihovo obliko in orientacijo. Brez obzira na to, da je Doris načrtovana kot brunarica, jo za Vas z našo ekipo oblikovalcev predelamo v privlačno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je natanko ta brunarica pisana na kožo, na žalost pa odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN prepoveduje izdelavo tovrstnih hiš, pa naj bo zaradi barve strešnikov, višine objekta ali pa celo zaradi fasadnih dodatkov? Pišite nam in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Doris

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO