Brunarica Evelyne

Brunarica Evelyne
Brunarica 54.750€ - Tiny house
KH-783 73 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Evelyne je 73 m2 velik tiny house kvadratne oblike, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje bo možno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot home office. Mansarda se lahko oddvoji, pri čemer pridobimo eno nizko sobico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 87.600 EUR
Četrta faza: že od 71.175 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 54.750 EUR

Cena za brunarico Evelyne vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Evelyne je izvrstno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska brunarica. Glede na individualne potrebe je mogoča povsem pasivna ali plus energijska konstrukcija.

Po naročilu optimiramo funkcionalnost individualnih prostorov, kot tudi njihovo razporeditev ali odprtost. Četudi je Evelyne konstruirana kot brunarica, jo z našimi nadarjenimi arhitekti spremenimo v privlačno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno brunarica Evelyne zelo všeč, na žalost pa urbanistnični plan ne zajema izdelavo takšnega objekta, najsibo zaradi nagiba strehe, višinskega razmerja stavbe ali pa neskladja z okoliško arhitekturo? Pišite nam in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Evelyne

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO