Brunarica Fabia

Brunarica Fabia
Brunarica 186.000€ - Moderna
KH-192 176 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Fabia je 176 m2 velika moderna hiša z ravno streho razgibane zasnove, s štirimi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic je na vsak način mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 291.600 EUR
Četrta faza: 238.800 EUR
Zunaj gotova hiša: 186.000 EUR

Cena za brunarico Fabia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Fabia je odlično toplotno izolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Po želji naročnika je možna povsem pasivna ali plus energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu vizualiziramo drugačno število individualnih prostorov, kakor tudi njihovo obliko in orientacijo. Brez obzira na to, da je Fabia konstruirana kot brunarica, jo po želji z našim timom oblikovalcev vizualiziramo kot krasno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta brunarica najbolj všeč, vendar OPN (občinski prostorski načrt) ne podpira grajenje tovrstnih objektov, naprimer zaradi nagiba strehe, višine objekta ali pa celo zaradi gradbenih odprtin? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Brunarica Fabia
    Pritlična brunarica Fabia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

TO HIŠO LAHKO PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM

Izjava o posredovanju podatkov *

Loading...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..