Brunarica Faye

Brunarica Faye
Brunarica 120.000€ - Moderna
KH-608 110 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Faye je 110 m2 velika moderna hiša z ravno streho kvadratne zasnove, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic bo možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 186.000 EUR
Četrta faza: 153.000 EUR
Zunaj gotova hiša: 120.000 EUR

Cena za brunarico Faye vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Faye je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita brunarica. Po dogovoru je mogoča nič energijska ali +energijska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zmodeliramo drugačno število posameznih prostorov, kot tudi njihovo obliko ali funkcionalnost. Čeprav je Faye vizualizirana kot brunarica, jo po želji z našim timom oblikovalcev prilagodimo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta hiša Faye najbolj všeč, vendar občinski prostorski načrt – OPN ne omogoča gradnjo takšnega objekta, bodisi zaradi barve strehe, dimenzij tlorisa ali zaradi barve fasade? Obrnite se na nas, za vsak gradbeni izziv obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Faye

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM