Brunarica Gaia

Brunarica Gaia
Brunarica 72.750€ - Klasična
KH-100 97 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična brunarica Gaia je 97 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s tremi spalnicami, dvema kopalnicama in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 116.400 EUR
Četrta faza: že od 94.575 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 72.750 EUR

Cena za brunarico Gaia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Gaia je izjemno dobro izolirana proti mrazu, skoraj pasivna brunarica. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali +energijska gradnja.

Po potrebi prilagodimo funkcionalnost posameznih sob, kakor tudi njihovo velikost in razporeditev. Čeprav je Gaia ustvarjena kot brunarica, jo po želji z našim timom oblikovalcev ponovno narišemo kot sanjsko masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je natanko hiša Gaia pisana na kožo, a občinski prostorski akt prepoveduje postavitve tovrstne hiše, včasih zaradi usmeritve slemena strehe, zunanjih gabaritov hiše ali zaradi dodatkov na pročeljih? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Gaia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO