Brunarica Gayla

Brunarica Gayla
Brunarica 79.300€ - Klasična
KH-888 122 m2 2 Spalnic 2 Kopalnic

Mansardna brunarica Gayla je 122 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnega tlorisa, z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dodatnim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je seveda mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 122.000 EUR
Četrta faza: že od 103.700 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 79.300 EUR

Cena za brunarico Gayla vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Gayla je izvrstno termoizolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Po dogovoru je možna energijsko nevtralna ali plus energijska zasnova.

Po naročilu vizualiziramo drugačno velikost posamičnih prostorov, kot tudi njihovo orientacijo in odprtost. Navkljub temu, da je Gayla konstruirana kot brunarica, jo z našimi nadarjenimi oblikovalci predrugačimo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je točno ta brunarica pisana na kožo, a žal občinski prostorski načrt ne predvideva postavitve tovrstnih objektov, najsibo zaradi barve strehe, zunanjih gabaritov hiše ali zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Obrnite se na nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Gayla

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO