Brunarica Genora

Brunarica Genora
Brunarica 113.200€ - Klasična
KH-429 129 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Genora je 129 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnega gabarita, s štirimi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih sob za spanje bo možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 177.700 EUR
Četrta faza: 151.900 EUR
Zunaj gotova hiša: 113.200 EUR

Cena za brunarico Genora vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Genora je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj pasivna brunarica. Glede na individualne potrebe je mogoča povsem pasivna ali plus energetska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu prilagodimo velikost posameznih prostorov, kot tudi njihovo funkcionalnost in obliko. Čeprav je Genora izvedena kot brunarica, jo po želji z našo ekipo arhitektov predelamo v izjemno privlačno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta hiša najbolj všeč, a občinski prostorski načrt ne dovoljuje postavitve takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, včasih zaradi vrste strešne kritine, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Kontaktirajte nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Genora

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM