Brunarica Honora

Brunarica Honora
Brunarica 173.200€ - Klasična
KH-145 204 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Honora je 204 m2 velika klasična dvokapnica s čopi kvadratnega tlorisa, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je seveda možno nameniti otroški sobi ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 275.200 EUR
Četrta faza: 234.400 EUR
Zunaj gotova hiša: 173.200 EUR

Cena za brunarico Honora vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Honora je izjemno dobro termoizolirana, skoraj pasivna brunarica. V kolikor je potrebno, je možna povsem pasivna ali plus energetska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Z veseljem zrišemo drugačno odprtost individualnih prostorov, kot tudi njihovo funkcionalnost ali velikost. Kljub temu, da je Honora vizualizirana kot brunarica, jo po želji z veseljem preoblikujemo v privlačno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta hiša pisana na kožo, na žalost pa prostorski načrt prepoveduje gradnjo tovrstne hiše, najsibo zaradi vrste strešne kritine, višine objekta ali zaradi neskladja z okolico? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Mansardna brunarica Honora

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM