Brunarica Ina

Brunarica Ina
Brunarica 97.500€ - Klasična
KH-130 150 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Ina je 150 m2 velika klasična dvokapnica oblike črke L, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je na vsak način mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 150.000 EUR
Četrta faza: že od 127.500 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 97.500 EUR

Cena za brunarico Ina vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Ina je nadvse kakovostno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Po dogovoru je možna energijsko nevtralna ali +energijska konstrukcija.

Po potrebi optimiramo orientacijo posameznih sob, kot tudi njihovo razporeditev ali funkcionalnost. Kljub temu, da je Ina zmodelirana kot brunarica, jo po želji z veseljem priredimo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša pisana na kožo, žal pa veljavni prostorski načrt preprečuje grajenje tovrstnih objektov, najsibo zaradi barve strešnikov, zunanjih gabaritov hiše ali zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Kontaktirajte nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Ina

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO