Brunarica Irene

Brunarica Irene
Brunarica 95.000€ - Bungalov
KH-607 85 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Irene je 85 m2 velik bungalov kvadratne zasnove, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 146.000 EUR
Četrta faza: 120.500 EUR
Zunaj gotova hiša: 95.000 EUR

Cena za brunarico Irene vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Irene je izjemno dobro izolirana proti mrazu, skoraj pasivna brunarica. Glede na individualne potrebe je možna energijsko nevtralna ali plus energijska zasnova.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu spremenimo število individualnih prostorov, kot tudi njihovo obliko ali funkcionalnost. Četudi je Irene ustvarjena kot brunarica, jo z našimi talentiranimi arhitekti spremenimo v do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno ta brunarica pisana na kožo, na žalost pa prostorski načrt prepoveduje grajenje takšne hiše, naprimer zaradi naklona strehe, dimenzij tlorisa ali zaradi členitve fasad? Kontaktirajte nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Irene

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM