Brunarica Jesica

Brunarica Jesica
Brunarica 36.750€ - Klasična
KH-823 49 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Jesica je 49 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, z eno sobo za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 58.800 EUR
Četrta faza: že od 47.775 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 36.750 EUR

Cena za brunarico Jesica vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Jesica je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj pasivna brunarica. Z doplačilom je mogoča povsem pasivna ali plus energetska gradnja.

Za Vas spremenimo velikost posameznih sob, kot tudi njihovo obliko in orientacijo. Četudi je Jesica zasnovana kot brunarica, jo z našimi nadarjenimi arhitekti spremenimo v sanjsko masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta hiša Jesica zelo všeč, a žal urbanistnični plan ne zajema gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, včasih zaradi nagiba strehe, dimenzij osnovne plošče ali pa celo zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Pišite nam, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Jesica

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO