Brunarica Joan

Brunarica Joan
Brunarica 51.000€ - Klasična
KH-489 68 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična brunarica Joan je 68 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je seveda možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot home office. Mansarda se lahko pregradi, s čimer pridobimo eno nizko spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 81.600 EUR
Četrta faza: že od 66.300 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 51.000 EUR

Cena za brunarico Joan vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Joan je izvrstno termoizolirana, energetsko učinkovita brunarica. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali +energijska izvedba.

Za Vas zasnujemo drugačno orientacijo posameznih prostorov, kakor tudi njihovo odprtost ali velikost. Čeprav je Joan načrtovana kot brunarica, jo po želji z našo ekipo arhitektov predelamo v sanjsko masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je hiša Joan všeč, a žal urbanistični načrt ne predvideva izdelavo takšne hiše, včasih zaradi višine slemena, razmerja tlorisa ali pa fasadnih odprtin? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Joan

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO