Brunarica Josephine

Brunarica Josephine
Brunarica 125.200€ - Klasična
KH-422 144 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Josephine je 144 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je vsekakor možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 197.200 EUR
Četrta faza: 168.400 EUR
Zunaj gotova hiša: 125.200 EUR

Cena za brunarico Josephine vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Josephine je izvrstno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska brunarica. Po želji naročnika je možna povsem pasivna ali +energijska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Z veseljem prilagodimo velikost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev ali obliko. Navkljub temu, da je Josephine modelirana kot brunarica, jo z našimi talentiranimi arhitekti spremenimo v izjemno privlačno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno ta brunarica pisana na kožo, a žal OPN (občinski prostorski načrt) preprečuje postavitve takšne hiše na Vaši parceli, naj si bo zaradi oblike strehe, razmerja tlorisa ali zaradi oblike fasade? Kontaktirajte nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Josephine

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM