Brunarica Juli

Brunarica Juli
Brunarica 68.250€ - Bungalov
KH-475 91 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična brunarica Juli je 91 m2 velik bungalov razgibane oblike, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je na vsak način možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 109.200 EUR
Četrta faza: že od 88.725 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 68.250 EUR

Cena za brunarico Juli vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Juli je nadvse kakovostno toplotno izolirana, energetsko učinkovita brunarica. Po želji naročnika je mogoča energijsko nevtralna ali plus energetska zasnova.

Po želji zmodeliramo drugačno obliko posamičnih sob, kakor tudi njihovo orientacijo in funkcionalnost. Brez obzira na to, da je Juli prikazana kot brunarica, jo po želji z našim timom oblikovalcev zmodeliramo v do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša zelo všeč, žal pa odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN prepoveduje grajenje tovrstnih objektov, včasih zaradi naklona strehe, dimenzij osnovne plošče ali pa neskladja z okolico? Pišite nam, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Juli

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO