Brunarica Juno

Brunarica Juno
Brunarica 121.500€ - Bungalov
KH-203 162 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Juno je 162 m2 velik bungalov v obliki črke L, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je vsekakor mogoče koristiti kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 194.400 EUR
Četrta faza: že od 157.950 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 121.500 EUR

Cena za brunarico Juno vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Juno je izvrstno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Po želji naročnika je mogoča nič energijska ali +energijska konstrukcija.

Po naročilu vizualiziramo drugačno orientacijo posameznih prostorov, kot tudi njihovo razporeditev in obliko. Četudi je Juno zasnovana kot brunarica, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi talentiranimi arhitekti prilagodimo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno Juno najbolj všeč, na žalost pa pravilnik o občinskem prostorskem načrtu ne omogoča postavitve takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, najsibo zaradi vrste strešne kritine, zunanjih gabaritov hiše ali zaradi neskladja z okolico? Kontaktirajte nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Juno

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO