Brunarica Karene

Brunarica Karene
Brunarica 93.000€ - Klasična
KH-524 83 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Karene je 83 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je vsekakor možno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 142.800 EUR
Četrta faza: 117.900 EUR
Zunaj gotova hiša: 93.000 EUR

Cena za brunarico Karene vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Karene je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita brunarica. V kolikor je potrebno, je možna energijsko nevtralna ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu optimiramo odprtost posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo orientacijo ali velikost. Četudi je Karene predvidena kot brunarica, jo po želji z našimi talentiranimi oblikovalci predelamo v sanjsko masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ta brunarica všeč, vendar občinski prostorski plan ne dovoljuje postavitve tovrstnih objektov, najsibo zaradi nagiba strehe, višinskega razmerja stavbe ali zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Obrnite se na nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Brunarica Karene
    Brunarica Karene

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM