Brunarica Laurence

Brunarica Laurence
Brunarica 102.050€ - Klasična
KH-139 157 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Laurence je 157 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnega gabarita, s štirimi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic je seveda možno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 157.000 EUR
Četrta faza: že od 133.450 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 102.050 EUR

Cena za brunarico Laurence vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Laurence je izvrstno termoizolirana, energetsko učinkovita brunarica. Po dogovoru je mogoča energijsko nevtralna ali plus energijska gradnja.

Po potrebi vizualiziramo drugačno obliko posameznih prostorov, kot tudi njihovo orientacijo in funkcionalnost. Čeprav je Laurence modelirana kot brunarica, jo z našo ekipo arhitektov zmodeliramo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta hiša pisana na kožo, na žalost pa urbanistnični plan ne predvideva izdelavo takšne hiše, bodisi zaradi barve kritine, razmerja tlorisa ali pa celo zaradi barve fasade? Pišite nam, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Laurence

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO