Brunarica Lia

Brunarica Lia
Brunarica 90.000€ - Bungalov
KH-108 120 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična brunarica Lia je 120 m2 velik bungalov razgibanega tlorisa, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je modro nameniti otroški sobi ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 144.000 EUR
Četrta faza: že od 117.000 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 90.000 EUR

Cena za brunarico Lia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Lia je odlično termoizolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Z doplačilom je mogoča povsem pasivna ali plus energetska izvedba.

Po naročilu zrišemo drugačno obliko individualnih prostorov, kakor tudi njihovo velikost in funkcionalnost. Navkljub temu, da je Lia vizualizirana kot brunarica, jo po potrebi z našimi nadarjenimi oblikovalci zmodeliramo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta hiša Lia pisana na kožo, a veljavni prostorski akt preprečuje postavitve tovrstne hiše, najsibo zaradi usmeritve slemena strehe, razmerja tlorisa ali pa barve fasade? Obrnite se na nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Lia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO