Brunarica Lilias

Brunarica Lilias
Brunarica 59.150€ - Klasična
KH-271 91 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Lilias je 91 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, s štirimi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih spalnic je smiselno nameniti otroški sobi ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 91.000 EUR
Četrta faza: že od 77.350 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 59.150 EUR

Cena za brunarico Lilias vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Lilias je nadvse kakovostno toplotno izolirana, energetsko učinkovita brunarica. Z doplačilom je mogoča nič energijska ali plus energijska postavitev.

Po želji zmodeliramo drugačno funkcionalnost posamičnih sob, kakor tudi njihovo odprtost in velikost. Brez obzira na to, da je Lilias zasnovana kot brunarica, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi talentiranimi arhitekti predrugačimo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta brunarica najbolj všeč, vendar odlok o občinskem prostorskem načrtu ovira izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, včasih zaradi oblike strehe, tovrstne višine stavbe ali pa fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas, Vašo sanjsko hišo z veseljem prilagodimo OPN-u.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Lilias

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO