Brunarica Lucille

Brunarica Lucille
Brunarica 41.250€ - Klasična
KH-418 55 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Lucille je 55 m2 velika klasična dvokapnica razgibanih dimenzij, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je modro uporabiti za otroško sobo ali npr. kot kabinet. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, pri čemer pridobimo še kakšno sobo za spanje.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 66.000 EUR
Četrta faza: že od 53.625 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 41.250 EUR

Cena za brunarico Lucille vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Lucille je izvrstno termoizolirana, skoraj pasivna brunarica. Po dogovoru je možna nič energijska ali +energijska zasnova.

Po naročilu zrišemo drugačno orientacijo posameznih prostorov, kakor tudi njihovo obliko ali razporeditev. Kljub temu, da je Lucille predvidena kot brunarica, jo z veseljem preoblikujemo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno Lucille, in nobena druga, najbolj všeč, a žal urbanistični načrt ne dovoljuje grajenje takšnega objekta, včasih zaradi barve strehe, mer osnovne plošče ali pa fasadnih odprtin? Obrnite se na nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Lucille

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO