Brunarica Marcellina

Brunarica Marcellina
Brunarica 86.250€ - Klasična
KH-266 115 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Marcellina je 115 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je modro uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot home office. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, pri čemer pridobimo eno mini spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 138.000 EUR
Četrta faza: že od 112.125 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 86.250 EUR

Cena za brunarico Marcellina vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Marcellina je nadvse kakovostno termoizolirana, energetsko učinkovita brunarica. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali plus energijska gradnja.

Za Vas zasnujemo drugačno velikost individualnih sob, kakor tudi njihovo odprtost ali funkcionalnost. Navkljub temu, da je Marcellina načrtovana kot brunarica, jo z našo ekipo arhitektov vizualiziramo kot privlačno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je natanko brunarica Marcellina pisana na kožo, vendar veljavni prostorski načrt preprečuje izdelavo takšnega objekta, bodisi zaradi barve kritine, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Kontaktirajte nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Marcellina

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO