Brunarica Margarita

Brunarica Margarita
Brunarica 89.000€ - Klasična
KH-618 79 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Margarita je 79 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je na vsak način mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 136.400 EUR
Četrta faza: 112.700 EUR
Zunaj gotova hiša: 89.000 EUR

Cena za brunarico Margarita vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Margarita je izvrstno toplotno izolirana, energetsko učinkovita brunarica. Glede na individualne potrebe je možna energijsko nevtralna ali plus energetska zasnova.

Ugodna prilagoditev po želji
Z veseljem zmodeliramo drugačno število posamičnih sob, kakor tudi njihovo orientacijo in obliko. Čeprav je Margarita prikazana kot brunarica, jo po želji z našo ekipo arhitektov prilagodimo v privlačno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ta hiša všeč, žal pa prostorski načrt občine – OPN ne omogoča postavitve takšne hiše, pa naj bo zaradi usmeritve slemena strehe, razmerij stranic hiše ali pa gradbenih odprtin? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Margarita

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM