Brunarica Mariana

Brunarica Mariana
Brunarica 93.000€ - Klasična
KH-520 83 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Mariana je 83 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je vsekakor možno uporabiti za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 142.800 EUR
Četrta faza: 117.900 EUR
Zunaj gotova hiša: 93.000 EUR

Cena za brunarico Mariana vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Mariana je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska brunarica. Po dogovoru je možna povsem pasivna ali plus energetska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu spremenimo orientacijo posameznih sob, kakor tudi njihovo velikost ali razporeditev. Kljub temu, da je Mariana izvedena kot brunarica, jo na osnovi Vaših zahtev radi zasnujemo v do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta brunarica najbolj všeč, a veljavni prostorski plan ovira izdelavo takšnega objekta, bodisi zaradi višine slemena, razmerja dolžine in širine hiše ali pa celo zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Obrnite se na nas, za vsak gradbeni izziv obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Brunarica Mariana
    Brunarica Mariana

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM