Brunarica Martha

Brunarica Martha
Brunarica 106.500€ - Klasična
KH-467 142 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Martha je 142 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne oblike, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je modro uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 170.400 EUR
Četrta faza: že od 138.450 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 106.500 EUR

Cena za brunarico Martha vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Martha je izjemno dobro izolirana proti mrazu, skoraj pasivna brunarica. V kolikor je potrebno, je možna energijsko nevtralna ali plus energijska postavitev.

Z veseljem zrišemo drugačno razporeditev posameznih prostorov, kakor tudi njihovo obliko in velikost. Navkljub temu, da je Martha prikazana kot brunarica, jo z našo ekipo oblikovalcev zasnujemo v do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno brunarica Martha, in nobena druga, najbolj všeč, žal pa veljavni prostorski akt ovira postavitve tovrstnih hiš, najsibo zaradi usmeritve slemena strehe, dimenzij tlorisa ali zaradi fasadnih dodatkov? Kontaktirajte nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Martha

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO