Brunarica Marusa

Brunarica Marusa
Brunarica 104.000€ - Bungalov
KH-471 94 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Marusa je 94 m2 velik bungalov pravokotnega gabarita, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je možno uporabiti za otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 160.400 EUR
Četrta faza: 132.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 104.000 EUR

Cena za brunarico Marusa vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Marusa je izvrstno termoizolirana, energetsko učinkovita brunarica. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali plus energetska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas spremenimo razporeditev posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo odprtost in orientacijo. Čeprav je Marusa načrtovana kot brunarica, jo za Vas z našimi nadarjenimi arhitekti vizualiziramo kot arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta hiša najbolj všeč, a žal odlok o občinskem prostorskem načrtu prepoveduje postavitve takšnega objekta, včasih zaradi vrste strešne kritine, razmerja tlorisa ali zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Obrnite se na nas, za vsak gradbeni izziv obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Marusa

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM