Brunarica Meagan

Brunarica Meagan
Brunarica 70.200€ - Klasična
KH-778 108 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Meagan je 108 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je na vsak način možno nameniti otroški sobi ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 108.000 EUR
Četrta faza: že od 91.800 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 70.200 EUR

Cena za brunarico Meagan vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Meagan je izvrstno toplotno izolirana, skoraj pasivna brunarica. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali plus energijska izvedba.

Z veseljem optimiramo odprtost individualnih sob, kakor tudi njihovo orientacijo ali velikost. Čeprav je Meagan modelirana kot brunarica, jo za Vas z našimi nadarjenimi arhitekti spremenimo v do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno Meagan zelo všeč, na žalost pa odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN ovira izdelavo tovrstnih objektov, pa naj bo zaradi barve strehe, tovrstne višine stavbe ali zaradi oblike fasade? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Meagan

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO