Brunarica Naia

Brunarica Naia
Brunarica 45.000€ - Klasična
KH-107 35 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Naia je 35 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa z enim prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, s čimer pridobimo eno nizko sobico.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 66.000 EUR
Četrta faza: 55.500 EUR
Zunaj gotova hiša: 45.000 EUR

Cena za brunarico Naia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Naia je izjemno dobro toplotno izolirana, energetsko učinkovita brunarica. Glede na individualne potrebe je mogoča povsem pasivna ali plus energetska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zasnujemo drugačno število posamičnih sob, kakor tudi njihovo odprtost in funkcionalnost. Brez obzira na to, da je Naia vizualizirana kot brunarica, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi oblikovalci zmodeliramo v krasno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je natanko brunarica Naia pisana na kožo, a žal občinski prostorski načrt – OPN ne omogoča gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, pa naj bo zaradi nagiba strehe, zunanjih gabaritov hiše ali zaradi fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Naia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM