Brunarica Nellie

Brunarica Nellie
Brunarica 74.000€ - Klasična
KH-605 64 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Nellie je 64 m2 velika klasična dvokapnica členjene oblike, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je smiselno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 112.400 EUR
Četrta faza: 93.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 74.000 EUR

Cena za brunarico Nellie vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Nellie je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj pasivna brunarica. V kolikor je potrebno, je možna nič energijska ali +energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po želji prilagodimo velikost posamičnih prostorov, kot tudi njihovo funkcionalnost ali obliko. Navkljub temu, da je Nellie predvidena kot brunarica, jo po želji z našimi talentiranimi arhitekti zmodeliramo v do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta hiša najbolj všeč, a žal občinski prostorski načrt – OPN ne podpira grajenje takšne hiše na Vaši parceli, bodisi zaradi usmeritve slemena strehe, višine objekta ali zaradi oblike oken? Kontaktirajte nas, Vašo sanjsko hišo je zagotovo mogoče prilagoditi zahtevam OPN-a.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Nellie

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM