Brunarica Nica

Brunarica Nica
Brunarica 112.450€ - Klasična
KH-267 173 m2 6 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Nica je 173 m2 velika klasična dvokapnica s čopi razgibanih dimenzij, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je smiselno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 173.000 EUR
Četrta faza: že od 147.050 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 112.450 EUR

Cena za brunarico Nica vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Nica je izvrstno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita brunarica. Z doplačilom je možna nič energijska ali +energijska postavitev.

Po potrebi vizualiziramo drugačno velikost posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev in odprtost. Navkljub temu, da je Nica prikazana kot brunarica, jo po želji z našim timom arhitektov ponovno narišemo kot dih jemajočo masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta hiša Nica pisana na kožo, a OPN (občinski prostorski načrt) ne omogoča gradnjo takšne hiše, naj si bo zaradi nagiba strehe, zunanjih gabaritov hiše ali pa barve fasade? Kontaktirajte nas, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Nica

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO