Brunarica Nina

Brunarica Nina
Brunarica 89.700€ - Klasična
KH-793 138 m2 3 Spalnic 3 Kopalnic

Mansardna brunarica Nina je 138 m2 velika klasična dvokapnica kvadratne zasnove, s tremi spalnicami, tremi kopalnicami ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je smiselno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot home office. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, s čimer pridobimo eno mini sobo.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 138.000 EUR
Četrta faza: že od 117.300 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 89.700 EUR

Cena za brunarico Nina vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Nina je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj pasivna brunarica. Po dogovoru je mogoča energijsko nevtralna ali plus energetska izvedba.

Po naročilu zasnujemo drugačno odprtost posamičnih prostorov, kot tudi njihovo funkcionalnost in razporeditev. Navkljub temu, da je Nina zasnovana kot brunarica, jo z našimi talentiranimi arhitekti priredimo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno ta brunarica, in nobena druga, najbolj všeč, na žalost pa prostorski akt občine prepoveduje grajenje takšne hiše na Vaši parceli, najsibo zaradi vrste strešne kritine, razmerij stranic hiše ali pa vrste stavbnega pohištva? Kontaktirajte nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Nina

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO