Brunarica Rebecca

Brunarica Rebecca
Brunarica 30.750€ - Bungalov
KH-631 41 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Rebecca je 41 m2 velik bungalov pravokotne zasnove, z dvema spalnima prostoroma, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot home office. Mansarda se lahko oddvoji, pri čemer pridobimo eno majhno sobico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 49.200 EUR
Četrta faza: že od 39.975 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 30.750 EUR

Cena za brunarico Rebecca vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Rebecca je izjemno dobro termoizolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Glede na individualne potrebe je mogoča nič energijska ali plus energijska gradnja.

Po potrebi optimiramo obliko individualnih prostorov, kot tudi njihovo odprtost in razporeditev. Navkljub temu, da je Rebecca prikazana kot brunarica, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi oblikovalci predelamo v dih jemajočo masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno Rebecca pisana na kožo, na žalost pa urbanistični načrt ne podpira gradnjo takšnega objekta, naj si bo zaradi višine slemena, višinskega razmerja stavbe ali pa neskladja z okolico? Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Rebecca

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO