Brunarica Rufina

Brunarica Rufina
Brunarica 95.000€ - Klasična
KH-112 85 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Rufina je 85 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnih dimenzij, z dvema spalnima prostoroma, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je seveda mogoče uporabljati za otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 146.000 EUR
Četrta faza: 120.500 EUR
Zunaj gotova hiša: 95.000 EUR

Cena za brunarico Rufina vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Rufina je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj pasivna brunarica. Po želji naročnika je mogoča nič energijska ali plus energijska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Z veseljem vizualiziramo drugačno število posamičnih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost in obliko. Kljub temu, da je Rufina vizualizirana kot brunarica, jo za Vas z našimi talentiranimi arhitekti prilagodimo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je natanko ta hiša pisana na kožo, žal pa občinski prostorski akt ne omogoča grajenje tovrstne hiše, najsibo zaradi oblike strehe, zunanjih gabaritov hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Kontaktirajte nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Rufina

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM