Brunarica Sanjuanita

Brunarica Sanjuanita
Brunarica 78.750€ - Bungalov
KH-733 105 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Sanjuanita je 105 m2 velik bungalov pravokotnih dimenzij, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je modro nameniti za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 126.000 EUR
Četrta faza: že od 102.375 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 78.750 EUR

Cena za brunarico Sanjuanita vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Sanjuanita je odlično izolirana proti mrazu, skoraj pasivna brunarica. Po želji naročnika je možna povsem pasivna ali +energijska postavitev.

Po potrebi spremenimo funkcionalnost individualnih sob, kakor tudi njihovo razporeditev ali število. Kljub temu, da je Sanjuanita konstruirana kot brunarica, jo z našimi talentiranimi oblikovalci ponovno narišemo kot arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša, in nobena druga, najbolj všeč, žal pa veljavni prostorski akt ne omogoča grajenje takšne hiše, bodisi zaradi barve strehe, dimenzij tlorisa ali zaradi oblike fasade? Obrnite se na nas, Vašo sanjsko hišo je zagotovo mogoče prilagoditi zahtevam OPN-a.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Sanjuanita

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO