Brunarica Sidra

Brunarica Sidra
Brunarica 105.950€ - Klasična
KH-141 163 m2 5 Spalnic 2 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna brunarica Sidra je 163 m2 velika klasična dvokapnica s čopi pravokotne zasnove, s štirimi prostori za spanje, dvema kopalnicama ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic je na vsak način možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 163.000 EUR
Četrta faza: že od 138.550 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 105.950 EUR

Cena za brunarico Sidra vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Sidra je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj pasivna brunarica. Po dogovoru je možna nič energijska ali plus energijska gradnja.

Za Vas optimiramo razporeditev posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo obliko in orientacijo. Navkljub temu, da je Sidra izvedena kot brunarica, jo za Vas z našimi talentiranimi arhitekti zasnujemo v do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je hiša Sidra všeč, a žal odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN prepoveduje gradnjo tovrstnih hiš, bodisi zaradi vrste strešne kritine, razmerja dolžine in širine hiše ali pa členitve fasad? Pišite nam, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Sidra

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO