Brunarica Terra

Brunarica Terra
Brunarica 121.200€ - Klasična
KH-354 139 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna brunarica Terra je 139 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s štirimi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih spalnic je vsekakor možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 190.700 EUR
Četrta faza: 162.900 EUR
Zunaj gotova hiša: 121.200 EUR

Cena za brunarico Terra vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Terra je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Po dogovoru je mogoča nič energijska ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po želji optimiramo velikost individualnih prostorov, kot tudi njihovo število ali obliko. Navkljub temu, da je Terra izvedena kot brunarica, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi oblikovalci priredimo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta hiša zelo všeč, žal pa prostorski akt občine preprečuje grajenje takšne hiše na Vaši parceli, naj si bo zaradi nagiba strehe, višine kolenčnega zidu ali pa celo zaradi fasadnih odprtin? Pišite nam, Vašo sanjsko hišo z veseljem prilagodimo OPN-u.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Terra

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM